Declarație privind protecția

Declarație privind protecția datelor cu caracter personal

de către S.C. MARVICON S.R.L.

 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru furnizarea datelor dvs. cu caracter personal. Considerăm că este de datoria noastră să le tratăm cu atenție. Intenția noastră este de a gestiona datele dvs. personale respectand legislatia din domeniu  atat cea europeana cat si interna.

Prezenta declarație este aplicabilă tuturor persoanelor  care contactează societatea MARVICON și transmite acesteia datele sale cu caracter personal. Atunci când ne transmiteți un mesaj, este posibil ca datele dvs. să fie procesate de noi. În unele cazuri, vă solicităm alte date relevante cu caracter personal. Ne vom limita la datele strict necesare pentru a vă oferi un serviciu de calitate. Datele dvs. pot fi stocate pe serverele MARVICON care sunt protejate. MARVICON va gestiona datele dvs. într-un mod confidențial și cu cea mai mare atenție. Este posibil ca MARVICON să puna la dispozitia contractantilor nostrii o parte sau in totalitate datele personale ale dvs. , în contextul serviciilor noastre si avand la baza prevederile legislatiei din domeniu sau acordul persoanelor in cauza.

Prelucrarea datelor cu caracter personal include:

 • colectarea,
 • înregistrarea,
 • stocarea,
 • organizarea,
 • actualizarea,
 • modificarea,
 • solicitarea,
 • consultarea,
 • utilizarea,
 • combinarea și eliminarea acestora.

MARVICON procesează datele personale de identificare, datele de identificare financiară, datele de identificare electronică și datele de identificare profesională. Aceste date cu caracter personal pot fi preluate în următoarele scopuri:

 1. administrarea clientului,
 2. administrarea furnizorului,
 3. prelucrarea contabilă,
 4. recrutarea de personal,
 5. gestionarea litigiilor și executarea contractelor.

Atunci când ne furnizați date în scopul solicitării de informații sau a unei oferte, vom procesa datele dvs. în vederea ofertării, pregătirii și executării contractului sau pentru a vă oferi un serviciu nou, o acțiune de marketing sau comercială.

Atunci când avem un interes legitim în prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, MARVICON va face tot posibilul să mențină un echilibru între interesul firmei  și protecția datelor dvs. cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise companiilor care colaborează cu MARVICON sau autorităților competente în contextul obligațiilor legale și de reglementare.MARVICON nu prelucrează date privind originea rasială sau etnică, opiniile politice, orientările sexuale .

În vederea siguranței sistemelor informatice care conțin datele dvs. cu caracter personal, există parole, software de criptare, firewall-uri, antivirus și controale la accesul clădirilor si incaperilor MARVICON. Colaborăm, de asemenea, cu o companie externă specializată în asistență IT care este responsabilă pentru securitatea rețelei MARVICON, a infrastructurii IT și a sistemelor informatice.

În cazul în care, totuși, apare o scurgere a datelor dvs. cu caracter personal având consecințe negative asupra  dvs., MARVICON vă va contacta în conformitate cu prevederile legale și ulterior, daca va fi nevoie ,  informeaza  Autoritățile Nationala pentru Protecția Datelor.

În calitate de persoană fizică, aveți dreptul să fiți informat despre originea și procesare datelor dvs. cu caracter personal în cadrul firmei MARVICON, precum și scopurile colectării acestor date.De asemenea, aveți dreptul de a modifica datele dvs. cu caracter personal care sunt incomplete sau incorecte si de a permite folosirea limitată a acestora. Unele din datele colectate nu pot fi sterse din motive de legalitate.     (ex.datele privind vechimea in munca, statele de plata etc. ) În aceste cazuri vă vom informa, la cerere, dacă suntem obligați prin lege să păstrăm aceste date, sau alte date in alte scopuri

Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata:

a) Dreptul de acces puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii

b) Dreptul de a corecta datele puteti ne solicitati modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.

c) Dreptul la stergere puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.

d) Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica.

e) Restrictionare in anumite conditii puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale

f) Dreptul la portabilitatea datelor in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat. Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

g) Dreptul de a depune o plangerela autoritatea de supraveghere aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile:Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania. 

Datele dvs. sunt păstrate până la terminarea colaborării cu societatea noastră, cu excepția cazului în care se aplică o perioadă de păstrare impusă de lege. 

De asemenea, aveți dreptul de a transfera datele dvs. cu caracter personal , catre un alt operator de date

Pentru actualizarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne informați cu privire la orice modificare.

Dacă considerați că MARVICON nu a procesat corect datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați  pentru a găsi împreună o soluție.

Responsabilul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal la S.C. MARVICON S.R.L. este Nicula Alexandru  (alexandru@marvicon.ro) telefon 0725 938 177.

S.C. MARVICON S.R.L.

D.P.O.

Jurist  Nicula Alexandru

 

ilie 1140

mesaj de la directorul general

Chiar daca la inceputul anului 2022 am crezut ca am invins pandemia de coronavirus si vom reveni la o viata normala, evenimentele ulterioare ne-au demonstrat ca neprevazutul este chiar dupa colt.

Doriți mai multe informații

banner data

O companie puternică, cu cifre puternice

Marvicon crește an de an și suntem mândri de asta! Cifrele puternice arată o companie puternică care este complet pregătită pentru viitor! Rămânem ambițioși, pentru că stând pe loc, mergem înapoi. Marvicon este o companie puternică și, prin urmare, puteți conta întotdeauna pe noi!

Doriți mai multe informații

We are Marvicon

Suntem Marvicon! Încântat de cunoștință!

Începând cu 2015, Marvicon transportă mărfuri în deplină siguranță pe piața europeană.

Doriți mai multe informații

Premiu

Suntem mândri!

În fiecare an în Noiembrie, revista românească de transport Ziua Cargo organizează evenimentul ,,Compania Română de Transport a Anului”. În această seară de gală, Ziua Cargo premiază diverse companii de transport. Pe lângă premiul  principal al companiei de transport din anul 2019, au fost acordate și alte premii.

Doriți mai multe informații

2019 11 13 14 TEG Translog event 461

Translog Connect Congress

Pe 18 și 19 noiembrie 2019, Marvicon a participat la Congresul TRANSLOG Connect. Congresul TRANSLOG Connect este liderul pe piață de afaceri B2B intersindustrial și eveniment de parteneriat pentru profesioniști în transport, logistică și managementul lanțului de aprovizionare din regiunea Europei Centrale de Est care are loc anual în noiembrie,...

Doriți mai multe informații

DSC09177

Management orientat cãtre client si personal

O companie relativ nouã pe piata româneascã, Marvicon, înfiintatã în 2015, a ajuns anul trecut la o cifrã de afaceri de peste 12 milioane de euro, care a adus-o în top 100 de companii de transport din România.

Doriți mai multe informații

Printscreen Marvicon groei2

MARVICON continua cresterea în 2019

Citiți întregul articol la pagina 11 din revista Ziarul Financiar. http://edition.pagesuite.com/html5/reader/production/default.aspx?pubname=&edid=91d8f51a-7723-4c77-8410-8bb05b836d45

Doriți mai multe informații

Marvicon driving to future

Marvicon transporta direct în viitor

Marvicon transporta direct în viitor. Aceste cifre arată că firma noastră a crescut de-a lungul anilor, ceea ce ne motivează și mai mult să facem transport de mărfuri!

Doriți mai multe informații

Marvicon nr 0048 IMG 0390

Camioanele noastre in jurul lumii

Camioanele MARVICON călătoresc în întreaga lume. Șoferii noștri fac adesea fotografii ale camionului lor în locatii frumoase. Uitați-vă la aceste imagini pentru a urmări aventurile camioanelor și a șoferilor noștri!

Doriți mai multe informații

Marvicon website 1200x801

Merry Christmas and Happy 2019

We want to thank everyone for the collaboration this year and hopefully we will meet again next year! Enjoy being together with your family.Best Wishes from everyone of Marvicon

Doriți mai multe informații

Schermafbeelding 2018 07 12 om 13.09.21

Volume substantiale si tarife mai bune in transportul containerizat

Compania belgiana BE-Trans, care se ocupa preponderent de transport containerizat, a infiintat in 2015 la Oradea firma Marvicon, implicata in acelasi domeniu de activitate - unde volumele sunt in continuare mari, iar tarifele, decente - dar care are si planuri proprii de dezvoltare pe segmente de transport ce se bucura...

Doriți mai multe informații

Marvicon beeld ISO

Marvicon is ISO certificated

Doriți mai multe informații

Marvicon Truck

Flota de camioane Marvicon se extinde

Incepand cu luna Martie, doua camioane pentru transportul de marfuri usoare si voluminoase, vor fi adaugate flotei Marvicon. Atat camionul, cat si semiremorca sunt dotate cu rampa lift la spate si au capacitatea de transport a unui volum de marfuri de aproximativ 108m³.

Doriți mai multe informații

Doriți mai multe informații?

Contactați-ne